Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:
Image Alt

Rólunk

  /  Rólunk

Mi a motivációnk?

Ugye nem ez lett volna az első kérdésed hozzánk? Pedig a közös munka minőségére semminek sincs akkora hatása, mint a résztvevő felek motivációja. Aki nem motivált a munkájában, az sikeres sem lesz benne, és ha mi nem vagyunk sikeresek, akkor Te sem leszel az. De mi hajtja a WEBBRANDING csapatát? Rendszer szintű megoldásokat szeretünk tervezni: A stratégiától – a fejlesztésen át – a tartalomgyártásig, egy kézben tartva mindent.

Az egyes részterületek profi összehangolásában vagyunk igazán jók, az olyan projektek motiválnak minket a legjobban, ahol erre van lehetőségünk.

Szerintünk...

Nem attól jó egy reklám, hogy művészi. A jó reklám hatásos!

Nyilatkozta Klapka György, és mennyire igaz! Nincs mindig szükség világmegváltó ötletekre, ha egyszerűen is elérhető a célod, akkor egyszerű megoldást fogunk javasolni.

Nincsenek ügyfeleink. Partnereink vannak.

Se alá-, se fölérendelt viszonyban nem vagyunk partnereinkkel. A hosszú távon is sikeres közös munkának egyszerűen feltétele a közvetlen és játszmáktól mentes kommunikáció.

Mindent is mérni kell!

Az adat nyersanyag, érték és erőforrás egyszerre. Az általunk tervezett digitális ökoszisztémák esszenciális része a mérési pontok meghatározása.

Működik? Akkor nem hülyeség!

A digitális marketing világa szüntelenül változik, kevés az univerzálisan érvényes szabályszerűség, érdemes időről időre megpróbálni a dobozon kívül gondolkodni.

Egy hirdetés nem hirdetés.

Az online térben minden mindennel összefügg. Mi nem csak az egyes felületekhez értünk, hanem ahhoz is, hogy hogyan kapcsolhatod össze őket egy teljes felhasználói úttá.

A több fogaskerék, több hibalehetőség is.

Megéri egyetlen kézben tartani a teljes kommunikációt. Hidd el, nem lesz időd arra, hogy két-három specializált ügynökség munkáját hatékonyan összehangold.

Munkamódszerünk

01

Elemzünk

A nálad meglévő márkaismeretet mellé odatesszük a szakmai tapasztalatunkat, és a kettő metszete alapján egészen pontosan meghatározzuk a kommunikációs célokat. A közös beszélgetésen kívül gyakran szükség van még kutatásra, adatelemzésre és a konkurensek alapos vizsgálatára.

02

Tervezünk

Az elemzés alapján már ki fog rajzolódni, hogy milyen platformokon, kiknek és milyen központi üzenetre koncentrálva tervezzük meg a kommunikációd. Ezekre a fix pontokra építve átfogó stratégiát készítünk vállalkozásod számára. Ennek része a hirdetési stratégia és az operatív megvalósítási terv is.

03

Megvalósítunk

A stratégia véglegesítése során elfogadott kreatív tartalmi elemeket elkészítjük. Ha kell fotózunk, forgatunk, fejlesztünk, grafikázunk, vágunk és megírjuk a szövegeket is. A tartalmakhoz kapcsolódó napi operatív feladatokat, mint a posztolás, feltöltés vagy hirdetéskezelés, szintén ránk bízhatod!

04

Optimalizálunk

A publikált kreatív tartalmi elemek teljesítményét figyeljük, az eredményeket riportáljuk, és rendszeresen teszünk javaslatot a hirdetési beállítások optimalizációjára. Amikor elég adat gyűlik össze, vagy hosszabb idő telik el, akkor ismét visszatérünk elemzéshez, és a megszerzett tudás alapján frissítjük a stratégiát.

“Rugalmasak, jófejek, és megcsinálják amit ígérnek.”

Több mint negyven év vállalkozói múlt van a hátam mögött, és megtanultam, hogy minden problémát meg lehet oldani. Ugyanezt a mentalitást éreztem Ákosékon is. Bármilyen kihívás is merült fel, töretlen lendülettel feszültek neki. Ha kell, hozzák a b,c,d,e,f,g tervet, bírják a felelősséget és önállóak.

Csizy Dezső
alapító tulajdonos, Muskétás Teniszcentrum

“A munka hatékony és gyors, az ügyfélkapcsolat pedig kiváló!”

A tréning cégek életébe lassabban szivárgott be a digitalizáció, mint más iparágakba. A sales elsősorban a személyes kapcsolatokra támaszkodik, és ilyen szempontból talán egy kicsit el is ment mellettünk a világ. Ami engem igazán megfogott a srácok munkájában az az átláthatóság. Végtelenül komplexnek tűnő dolgokat is érthetően magyaráztak el nekünk, egyszerűen biztonságban éreztük magunkat mellettük. Ez pedig nagyon kellett ahhoz, hogy magabiztosan hozhassunk meg döntéseket a Mistral-Tréning digitális jelenléte kapcsán.

Dévényi Attila
alapító tulajdonos, Mistral-Tréning Kft.

"Nagyon asszertív és kreatív csapatot ismertünk meg bennük"

Köszönjük a Webbranding csapatának a munkáját. Nagyon asszertív és kreatív csapatot ismertünk meg bennük, akik sokat segíttettek a vállalkozásunk PR és design munkáinak a támogatásában. Fiatalos hévvel tudjuk Őket jellemezni. Akármilyen ötlettel kerestük meg Őket, nyitottak és ötletdúsak voltak a projekt során. Nagyon gyümölcsözőnek értékeljük az együttműködésünket, mely minden közösen megalkotott termékben visszatükröződik.

Ormai Péter
ügyvezető, Cleverant Kft.

"A srácok igazi marketing szakemberek!"

15 éve vagyok vállalkozó, építek cégeket, egyéni, vagy céges márkát. Több marketingessel is dolgoztam már, de a tapasztalatom az, hogy legtöbbször lusták voltak hozzá, hogy minden egyes ügyfél/projekt kapcsán “átszellemüljenek”, megértsék az ügyfelet, a bizniszt, a célt, és valóban egyedi stratégiát készítsenek. Majd szerencsére rátaláltam a WEBBRANDING csapatára. A srácok igazi marketing SZAKEMBEREK. Érteni akarják a projektet és az embert, piacot és trendet kutatnak, elemeznek, gondolkodnak és kérdeznek. Őszinték, kreatívak, energikusak, szorgalmasak és csak a pénzért nem vállalnak semmilyen szakmaitlan megoldást.

Dr. Fauszt Péter
Ingatlanforgalmi szakjogász, Global Hungary Kft.

“A siker kulcsa a folyamatos fejlesztés"

A Sipospack közel 30 éve jelentős szereplője a magyar fólia csomagolás piacán. Ez a három évtized arra tanított meg minket, hogy a siker kulcsa a folyamatos fejlesztés, kísérletezés. Azért szeretünk a Webbranding csapatával dolgozni, mert partnerek ebben az útkeresésben. A felmerülő ötleteinket nem pusztán megvalósítják, hanem beleteszik azt a szükséges szakmai pluszt is, amitől aztán valóban működik az elképzelés. Hálásak vagyunk a rugalmasságért, és azért is, hogy úgy bánnak a márkánkkal, mintha az a sajátjuk lenne.

Sipos Balázs
Marketing vezető, Sipospack Kft.

“Le a kalappal, ez profi munka volt!"

A labdarúgásban azt vallják: “Ha igazán jó csapatot akarsz, akkor végy egy jó kapust!” Ugyanis az alapoktól - hátulról, a védelemtől - kell elkezdeni megszervezni a sikeres és a többi közül kiemelkedő csapatot. Az induló vállalkozásom nyelvére ezt úgy fordítanám: “Végy egy jó marketing szakembert!” Mivel hiába van neked egy stabil alapokon nyugvó tudásod (terméked/szolgáltatásod), ha azt képtelen vagy már a kezdetektől fogva tudatosan az ügyfelek számára elérhetővé tenni és ezzel saját arculatot, mottót (brandet) felépíteni, mindezt annak érdekében, hogy Te valamivel kitűnj a sok versenytársad közül, valamiben egyedi legyél. A Webbranding csapata ezt az arculatot teremtette meg az Iroda számára. Nemcsak a kiváló szakmaiság és a végig alázatos hozzáállás, hanem az a fajta ügyfélközpontúság is jellemezte őket, amely által valóban azt éreztem, hogy itt az én márkámat ők legalább annyira megálmodták, mint én magam. Az pedig már csak hab a tortán, hogy utólagosan - titokban - pár versenytársuk véleményét is kikértem, akik egyöntetűen ugyanazt vallották: “Le a kalappal, ez profi munka volt!"

Dr. Szalai Péter
ügyvéd