Arculattervezés & márkaépítés

Segítünk arculatod kialakításában, hogy az a célközönséged számára a megfelelő üzenetet közvetítse.

Felépítjük a megjelenésed, és tartalommal töltjük meg a márkád!

Brandépítés: minőséget teremtünk.

A brandépítés fontossága az emberi evolúcióban gyökerezik. Az agyunkat dolgoztatni sok energiába kerül, és pont emiatt csak akkor használjuk, ha muszáj.

Talán észre sem veszed, de a napi rutinod során sok döntést gondolkodás nélkül, automatikusan hozol meg. Nincs ez másképp a vásárlási helyzetekben sem. Ilyenkor azokat a márkákat választod, amelyek képesek voltak láthatóbbá válni a számodra, mint a többiek. A brandépítés miatt ismerős neked a design, emiatt érzel bizalmat, tartasz valamit hitelesnek.

Kövesd az aktuális vizuális trendeket, növeld vállalkozásod hatékonyságát naprakész arculattal!

Arculat: az első fogyasztói benyomás a döntő.

Az arculat nem más, mint a márkád értékeinek lefordítása vizuális elemekre.

A vásárlóid vagy ügyfeleid gyakran ezeken a vizuális elemeken keresztül találkoznak először a vállalkozásoddal, ezért döntő szerepük van abban, hogy mit gondolnak rólad.
Egy jó arculat tudatosan megtervezett, könnyen beazonosítható, és egységes hatást kelt. Mindezek mellett arra is képesnek kell lennie, hogy a brandet meghatározó központi üzenetet hatékonyan kommunikálja.

Arculattervezés & márkaépítés WEBBRANDING
Arculattervezés & márkaépítés WEBBRANDING

A márkaépítés és az arculat összhangja a hosszú távú siker, a fogyasztói hűség titka.

Minél több színvonalas szereplő van jelen a piacon, annál fontosabb a márkaérték erősítése.

Az erős márkák kevésbé vannak kitéve a piaci versenynek, mert a hosszú távon kiépített bizalom és hitelesség olyan márkaértéket adnak, amiért hajlandóak fizetni a vásárlók.

A jó termék vagy szolgáltatás önmagában nem elég, jónak is kell minket gondolniuk a fogyasztóknak. Az igazán értékes brandek nem termékeket árulnak, hanem az identitásunkat meghatározó érzéseket. Ezt az értéket konzisztens, színvonalas és jól megkülönböztethető kommunikációval adhatod a márkádhoz, amihez elengedhetetlen a brandépítés és arculat összhangja.

Hogyan dolgozunk?

Logótervezés

Egy figyelemfelkeltő logó már önmagában is mesél a márkádról, és összeköt a fogyasztóval.

Az arculat egyik – ha nem a legfontosabb – eleme a logó. Vállalkozásod sikere közvetlenül függ attól, hogy mennyire vagy képes közvetíteni a márkád üzenetét rajta keresztül. Pontosan ezért a tervezést veled közösen kezdjük, gondosan körbejárjuk a lehetséges irányokat, és csak ezek után ülünk a tervezőasztalhoz. Az elkészült változatokra adott visszajelzéseid alapján tökéletesítjük logódat. A végleges tervet az arculatodban megjelenő összes felületre optimalizált variációban elkészítjük. Egy gondosan megtervezett, jól használt logóval versenyelőnyre tehetsz szert, ezért megéri kreativitást és energiát invesztálni bele.

Arculattervezés

Márkád vizualitásának összhangja nagyban meghatározza a sikerességedet. Az arculat feladata ennek az összhangnak a megteremtése és fenntartása.

Az első találkozás pillanatától a vásárlásig folyamatosan befolyásolja a fogyasztókat az arculatod. Kidolgozását szorosan összekapcsoljuk a marketingstratégia megtervezésével, így biztosítjuk a konzisztens márkaélményt a teljes customer journey során. Az arculattervezés első lépése egy közös gondolkodás ügyfeleinkkel, ahol a lehető legmélyebben megismerjük a márkájukat. Ennek eredményeként egy komplex, mégis koherens designelemeket tartalmazó dokumentumcsomagot tudunk készíteni, amelynek a tartalma online és offline is használható lesz.

Márkaépítés

A brandépítésen keresztül van lehetőségünk meggyőzni a fogyasztót arról, hogy a márkánk neki szól, és képes választ adni az igényeire.

A brandépítés során kapcsoljuk össze termékedet/szolgáltatásodat a hozzá rendelt márkaértékekkel. Ez egy folyamat, amelyben egy konzisztens arculat mentén, a marketingstratégiát követve, szó szerint „tégláról téglára” építjük fel a márkádat. Folyamatos kommunikációval alakítjuk ki a márkahűséget, ami stabil helyet biztosít majd vállalkozásodnak a piacon. Az együttműködésünk során rendszeres egyeztetésekkel biztosítjuk, hogy valóban arra haladjunk, amerre te szeretnéd, miközben a szakmaiságunkkal garantáljuk, hogy ez az irány mindig előremutató lesz.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Arculattervezés & márkaépítés WEBBRANDING
Arculattervezés & márkaépítés WEBBRANDING