Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

Kreatív tartalomkészítés

Webes és social media megjelenések hatékonyan, látványosan, a közösség nyelvén. Olyan tartalmakat gyártunk, amikkel fogyasztóként is szeretnénk találkozni!

Segítünk kreatívan és jól
érthetően megszólítani közönségedet!

A weboldaladra készített kreatív blogcikkektől kezdve - az ütős Facebook poszt szövegeken át - a látványos Instagram fotókig bármiben számíthatsz ránk.

Nem mindegy, hogy milyen felületen, milyen témában és milyen formátumban találkoznak veled a célközönséged tagjai.

Segítünk megtervezni és kivitelezni az egyes felületekhez legoptimálisabb kreatív tartalmi megoldásokat. Ha egy időszakos kampánynál többre vágysz, akkor egy tartalomstratégia keretében akár komplett vásárlás támogató rendszert is tervezünk neked. A kivitelezés során egyszerre elégítjük ki kreatívan a fogyasztói igényeket, és ügyelünk az olyan technikai szempontokra is, mint a megfelelő kulcsszavak használata, vagy a profin beállított, egymásra épülő hirdetések rendszere.

Keresőoptimalizált kreatív szövegekkel maximalizáljuk
a forgalmadat.

A tartalommarketing során összehangoljuk a fogyasztóknak értékes tartalmat a rendelkezésre álló adatokkal, és mindkettőt figyelembe véve juttatjuk célba üzeneted.

A jó tartalom önmagában nehezen értelmezhető fogalom, kell mellé egy szempontrendszer ami alapján értékelhető a minőség.

A jó tartalom csírájának már ott kell lennie a marketing stratégia kialakításában, összhangban az üzleti céljaiddal, és a fogyasztói igényekkel. A kommunikációd akkor fog gyümölcsöt hozni, ha ezeket folyamatosan szem előtt tartva építkezel. Ne egy kreatívan megírt SEO szövegben gondolkozz, hanem egy folyamatosan bővülő tartalmi rendszerben! Mi segítünk egyensúlyban tartani a dolgokat, megtalálni az egymásra épülő témákat, és közben a technikai lehetőségekből is kihozni a maximumot.

Social media tartalmaid emlékezetesek
és figyelemfelkeltőek lesznek.

A felhasználók figyelme nincs ingyen. Érdekes, kreatív és innovatív tartalmakkal kell fizetned az idejükért, ha szeretnéd átadni az üzeneted.

Az eltérő social media platformokon eltérő közönséghez és eltérő formátumban juthatsz el.

Kulcsfontosságú, hogy ott, azzal és úgy érd el közönséged tagjait, ahogy az érzékelhető számukra. A social media menedzsment során abban segítünk, hogy a márkád központi üzenete tartalomban és formátumban finomhangolva legyen a különböző csatornákra. Nem csak azt a kérdést tesszük fel, hogy mit vár tőlünk a fogyasztó, hanem azt is, hogy mit szeretne a platform. Olyan kreatív tartalmat készítünk, amit a felület is szívesen fog megmutatni, ezzel a hirdetési költségeket is optimalizálva.

Hogyan dolgozunk?

Fotózás, videózás, content creating

Kimondottan az online marketingre szakosodott szakemberekkel dolgozunk.

Teljeskörűen tervezzük, szervezzük és bonyolítjuk le fotózásaidat, forgatásaidat. A nulladik ponttól számíthatsz ránk: gondosan megtervezzük a kivitelezendő munkát, és a helyszínen hatékonyan, – a lehető legrövidebb idő alatt – végig visszük a gyártást. Az elkészült nyersanyagok utómunkáját is ránk bízhatod.

SEO Szövegírás

Profin megírt SEO szövegeinkkel segítünk abban, hogy a releváns kulcsszavakra vállalkozásod a lehető legelőrébb kerüljön a Google kereső találati listájában.

Technikailag és tartalmilag egyaránt színvonalas SEO szövegek segítségével minőségi látogatókkal növeljük oldalad organikus forgalmát. Megkeressük a megfelelő kulcsszavakat, az azokhoz kapcsolódó vagy éppen helyettesítő fogalmakat, és ezeket építjük a szövegekbe a kattintások maximalizálása érdekében.

Komplett social media management

Copywriter, designer és hirdetéskezelő kollégáink teljes körű social media managementet kínálnak ügyfeleinknek.

Megírjuk a posztok szövegét, elkészítjük a szükséges vizuális elemeket, megosztjuk a tartalmadat, és a célnak megfelelő módon beállítjuk a hirdetéseket is. Velünk mindent egy kézben tarthatsz a kreatív tartalomgyártás során, az eredmény pedig figyelemfelkeltő és emlékezetes lesz.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

Mi történik a megkeresés után?

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

Szívesebben írnád le e-mailben?

Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

Inkább telefonálnál?

Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!