Kreatív tartalomkészítés

Webes és social media megjelenések hatékonyan, látványosan, a közösség nyelvén. Olyan tartalmakat gyártunk, amelyekkel fogyasztóként is szeretnénk találkozni!

Segítünk kreatívan és jól érthetően megszólítani közönségedet!

A weboldaladra készített kreatív blogcikkektől kezdve az ütős Facebook-poszt-szövegeken át a látványos Instagram-fotókig bármiben számíthatsz ránk

Nem mindegy, hogy milyen felületen, milyen témában és milyen formátumban találkoznak veled a célközönséged tagjai.

Segítünk megtervezni és kivitelezni az egyes felületekhez legoptimálisabb kreatív tartalmi megoldásokat. Ha egy időszakos kampánynál többre vágysz, akkor egy tartalomstratégia keretében akár komplett vásárlástámogató rendszert is tervezünk neked. A kivitelezés során egyszerre elégítjük ki kreatívan a fogyasztói igényeket, és ügyelünk az olyan technikai szempontokra is, mint a megfelelő kulcsszavak használata vagy a profin beállított, egymásra épülő hirdetések rendszere.

Keresőoptimalizált kreatív szövegekkel maximalizáljuk a forgalmadat

A tartalommarketing során összehangoljuk a fogyasztóknak értékes tartalmat a rendelkezésre álló adatokkal, és mindkettőt figyelembe véve juttatjuk célba üzeneted

A jó tartalom önmagában nehezen értelmezhető fogalom, kell mellé egy szempontrendszer, amely alapján értékelhető a minőség.

A jó tartalom csírájának már ott kell lennie a marketingstratégia kialakításában, összhangban az üzleti céljaiddal és a fogyasztói igényekkel. A kommunikációd akkor fog gyümölcsöt hozni, ha ezeket folyamatosan szem előtt tartva építkezel. Ne egy kreatívan megírt SEO-szövegben gondolkozz, hanem egy folyamatosan bővülő tartalmi rendszerben! Mi segítünk egyensúlyban tartani a dolgokat, megtalálni az egymásra épülő témákat, és közben a technikai lehetőségekből is kihozni a maximumot.

Kreatív tartalomkészítés WEBBRANDING
Kreatív tartalomkészítés WEBBRANDING

Social media tartalmaid emlékezetesek és figyelemfelkeltőek lesznek

A felhasználók figyelme nincs ingyen. Érdekes, kreatív és innovatív tartalmakkal kell fizetned az idejükért, ha szeretnéd átadni az üzeneted.

Az eltérő social media platformokon eltérő közönséghez és eltérő formátumban juthatsz el.

Kulcsfontosságú, hogy ott, azzal és úgy érd el közönséged tagjait, ahogy az érzékelhető számukra. A social media menedzsment során abban segítünk, hogy a márkád központi üzenete tartalomban és formátumban finomhangolva legyen a különböző csatornákra. Nemcsak azt a kérdést tesszük fel, hogy mit vár tőlünk a fogyasztó, hanem azt is, hogy mit szeretne a platform. Olyan kreatív tartalmat készítünk, amelyet a felület is szívesen fog megmutatni, optimalizálva ezzel a hirdetési költségeket is.

Hogyan dolgozunk?

Fotózás, videózás, content creating

Kimondottan az online marketingre szakosodott szakemberekkel dolgozunk.

Teljeskörűen tervezzük meg, szervezzük és bonyolítjuk le fotózásaidat, forgatásaidat. A nulladik ponttól számíthatsz ránk: gondosan megtervezzük a kivitelezendő munkát, és a helyszínen hatékonyan – a lehető legrövidebb idő alatt – visszük végig a gyártást. Az elkészült nyersanyagok utómunkáját is ránk bízhatod.

SEO-szövegírás

Profin megírt SEO-szövegeinkkel segítünk abban, hogy a releváns kulcsszavakra vállalkozásod a lehető legelőrébb kerüljön a Google kereső találati listájában.

Technikailag és tartalmilag egyaránt színvonalas SEO-szövegek segítségével minőségi látogatókkal növeljük oldalad organikus forgalmát. Megkeressük a megfelelő kulcsszavakat, az azokhoz kapcsolódó vagy éppen azokat helyettesítő fogalmakat, és ezeket építjük a szövegekbe a kattintások maximalizálása érdekében.

Komplett social media management

Copywriter, designer és hirdetéskezelő kollégáink teljes körű social media managementet kínálnak ügyfeleinknek.

Megírjuk a posztok szövegét, elkészítjük a szükséges vizuális elemeket, megosztjuk a tartalmadat, és a célnak megfelelő módon beállítjuk a hirdetéseket is. Velünk mindent egy kézben tarthatsz a kreatív tartalomgyártás során, az eredmény pedig figyelemfelkeltő és emlékezetes lesz.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Kreatív tartalomkészítés WEBBRANDING
Kreatív tartalomkészítés WEBBRANDING