Marketingblog

Légy naprakész az aktuális marketingtrendekben! Olvasd el cikkeinket, és tanulj a Marketingblogból!

TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn – melyiket, és mire használjuk?

Ha a címben felsorolt rengeteg felület mindegyike egyformán alkalmas lenne az összes kommunikációs feladatra, akkor egyszerűen nem lenne belőlük ennyi féle. Muszáj valamivel megkülönböztetniük magukat egymástól, különben mi oka lenne a felhasználóknak még egy platformon regisztrálni? A platformok közötti különbségek viszont nem csak a felhasználókra hatnak, hanem a hirdetőkre is. Cikkünk célja, hogy segítsen a döntéshozásban, hogy milyen feladathoz melyik csatornát válasszuk hirdetőként.

TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn - melyiket, és mire használjuk? WEBBRANDING

Így írj jó SEO blogot!

A munkánk során visszatérő kérdés, hogy technikai szempontból mitől lesz jó egy blog cikk. Az alábbiakban összefoglaltuk a SEO és tartalom szempontjából lényeges elvárásokat. Ezeket érdemes figyelembe venni a tartalom tervezése és gyártása során, mert látványos különbségek érhetőek el az eredmények tekintetében.

Így írj jó SEO blogot! WEBBRANDING

Növeld a marketinged eredményességét célcsoport szegmentálással!

A közönség szegmentálás az a folyamat, amelynek során a teljes közönséget szegmensekre osztjuk – olyan csoportokra, amelyekben van valami közös. Például: nem, életkor, hely, érdeklődési kör, viselkedés stb., hogy jobban testreszabhassuk marketing ajánlatainkat, hirdetéseinket és termékeinket. Cikkünkben a szegmentáció során gyakran figyelembe vett szempontokat szedtük egy csokorba.

Növeld a marketinged eredményességét célcsoport szegmentálással! WEBBRANDING
Blog WEBBRANDING