Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

UX/UI & reszponzív webdesign

A felhasználói élményt szem előtt tartva olyan webes felületet tervezünk vállalkozásod számára, ami letisztult és könnyen kezelhető.

Felhasználóbarát felületet tervezünk neked,
amivel az oldaladon tarthatod vásárlóidat.

A vásárlás élménye legalább annyira fontos, mint maga a megvásárolt termék vagy szolgáltatás.

Az offline térben – egy üzletbe belépve – azonnal meg tudod ítélni, hogy kellemes-e a hőfok, jó illat van-e, és szimpatikusak-e az eladók. Ezek az élmények tudat alatt hatnak rád, és befolyásolják, hogy vásárolni fogsz-e az adott boltban. Ehhez hasonló tudatalatti döntések az online vásárlások során is lefutnak a felhasználók fejében. A UX/UI szempontok figyelembevételével a tervezés során befolyásolhatod ezeket a döntéseket.

UX design: felhasználói élményre
tervezve

Intuitív, magyarázat nélkül is érthető konverziós folyamatot tervezünk vállalkozásod webes jelenlétéhez.

A User Experience design feladata, hogy a vásárlás során a lehető legnagyobb mértékben befolyásolja a felhasználói élményt. Ehhez a versenytársak, a potenciális vásárlók, és a vállalkozásod alapos megismerésén keresztül vezet az út. Az igazán jó UX design a felhasználó számára gyakran láthatatlan, ellenben rengeteg tervezést igényel, amit érdemes már a marketing stratégia elkészítése során elkezdeni.

UI design: vonzó vizuális
megjelenés

A célcsoport számára vonzó vizuális elemek segítségével irányítjuk a felhasználókat a konverzió felé.

A User Interface design tervezése során olyan vizuális megjelenés készül a vállalkozásod weboldalához, amely képes megragadni a célközönséged figyelmét. Ezen felül a felhasználói élményt, azon belül is a használhatóságot is támogatja. A UI design kivitelezése során készülő grafikai elemeket, ikonokat és animációkat később a hirdetéseidhez is felhasználhatod a konzisztens online jelenlét érdekében.

Hogyan dolgozunk?

Alaposan megismerünk

A UX/UI feladatok esetében elengedhetetlen a terméked, szolgáltatásod, illetve a piaci szereplők mély és alapos megismerése.

Ennek érdekében egy workshopot tartunk veled közösen, ahol a nálad meglévő márkaismerethez hozzáadjuk a nálunk összegyűlt szakmai tapasztalatot.

Megtervezzük az élményt

Elsőként a UX design tervezésére kerül sor, itt születik meg az a drótváz amit a UI tervezés során majd fel kell töltenünk vizuális elemekkel.

A User Experience design megtervezésénél mindig ugyanaz a célunk: a lehető legpozitívabb módon befolyásolni a felhasználói élményt a márkád weboldalának böngészése közben.

Megtervezzük a látványt

Miután kidolgoztunk egy átlátható és könnyen használható webes struktúrát a vállalkozásod számára, elkezdjük azt vizuális elemekkel feltölteni.

Ebben a szakaszban két dologra koncentrálunk: a végeredmény vonzó legyen a célközönség számára, miközben az a használhatóságot is szolgálja.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

  Mi történik a megkeresés után?

  Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

  Szívesebben írnád le e-mailben?

  Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

  Inkább telefonálnál?

  Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!