UX/UI & reszponzív webdesign

A felhasználói élményt szem előtt tartva olyan webes felületet tervezünk vállalkozásod számára, amely letisztult és könnyen kezelhető.

Felhasználóbarát felületet tervezünk neked, amellyel az oldaladon tarthatod vásárlóidat.

A vásárlás élménye legalább annyira fontos, mint maga a megvásárolt termék vagy szolgáltatás.

Az offline térben – egy üzletbe belépve – azonnal meg tudod ítélni, hogy kellemes-e a hőfok, jó illat van-e, és szimpatikusak-e az eladók. Ezek az élmények tudat alatt hatnak rád, és befolyásolják, hogy vásárolni fogsz-e az adott boltban. Ehhez hasonló tudatalatti döntések az online vásárlások során is lefutnak a felhasználók fejében. A UX-/UI-szempontok figyelembevételével a tervezés során befolyásolhatod ezeket a döntéseket.

UX design: felhasználói élményre tervezve

Intuitív, magyarázat nélkül is érthető konverziós folyamatot tervezünk vállalkozásod webes jelenlétéhez.

A user experience design feladata, hogy a vásárlás során a lehető legnagyobb mértékben befolyásolja a felhasználói élményt. Ehhez a versenytársak, a potenciális vásárlók és a vállalkozásod alapos megismerésén keresztül vezet az út. Az igazán jó UX design a felhasználó számára gyakran láthatatlan, ellenben rengeteg tervezést igényel, amit érdemes már a marketingstratégia elkészítése során elkezdeni.

UX/UI & reszponzív webdesign WEBBRANDING
UX/UI & reszponzív webdesign WEBBRANDING

UI design: vonzó vizuális megjelenés

A célcsoport számára vonzó vizuális elemek segítségével irányítjuk a felhasználókat a konverzió felé.

A user interface design tervezése során olyan vizuális megjelenés készül a vállalkozásod weboldalához, amely képes megragadni a célközönséged figyelmét. Ezen felül a felhasználói élményt, azon belül a használhatóságot is támogatja. A UI design kivitelezése során készülő grafikai elemeket, ikonokat és animációkat később a hirdetéseidhez is felhasználhatod a konzisztens online jelenlét érdekében.

Hogyan dolgozunk?

Alaposan megismerünk

A UX/UI-feladatok esetében elengedhetetlen a terméked, szolgáltatásod, illetve a piaci szereplők mély és alapos megismerése.

Ennek érdekében egy workshopot tartunk veled közösen, ahol a nálad meglévő márkaismerethez hozzáadjuk a nálunk összegyűlt szakmai tapasztalatot.

Megtervezzük az élményt

Elsőként a UX design tervezésére kerül sor, itt születik meg az a drótváz, amelyet a UI-tervezés során majd fel kell töltenünk vizuális elemekkel.

A user experience design megtervezésénél mindig ugyanaz a célunk: a lehető legpozitívabb módon befolyásolni a felhasználói élményt a márkád weboldalának böngészése közben.

Megtervezzük a látványt

Miután kidolgoztunk egy átlátható és könnyen használható webes struktúrát a vállalkozásod számára, elkezdjük azt vizuális elemekkel feltölteni.

Ebben a szakaszban két dologra koncentrálunk: a végeredmény legyen vonzó a célközönség számára, miközben a használhatóságot is szolgálja.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
UX/UI & reszponzív webdesign WEBBRANDING
UX/UI & reszponzív webdesign WEBBRANDING