Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

PPC hirdetéskezelés

Google Ads, Facebook, Instagram, TikTok. Hirdetés management bármilyen platformon.

Facebook, Instagram és Google
Ads hirdetések megtérülésre optimalizálva.

Pontosan célzott kampányokkal segítünk elérni célközönséged, hogy terméked vagy szolgáltatásod a számodra legmegfelelőbb vásárlókat érje el.

Legyen a célcsoportod bármilyen összetételű, az internetet egészen biztosan használja. Nyomokat hagy maga után a social mediaban, a Google keresőjében és a weboldalak böngészése közben. A célzás beállítások kidolgozása során ezeket a nyomokat fésüljük össze az üzleti céljaiddal, és a profitmaximalizálás érdekében a marketing stratégiáddal is.

A legjobb eredmények érdekében
mérünk, következtetünk, és folyamatosan optimalizálunk.

Az online hirdetések nyomonkövetéséből levont tanulságok alapján optimalizáljuk a célzási beállításokat, hogy a lehető legolcsóbban juttassuk célba márkád üzenetét.

A profi kampánykezelés nem ér véget a célzási beállításoknál, sőt igazából csak ott kezdődik. A befolyó információkat feldolgozzuk és ha kell, módosítunk a hirdetési célokon, közönségen, budgeten, sőt akár a kreatív tartalmon is. Átfogó PPC szaktudásunkra a tervezéstől a riportálásig minden feladatban számíthatsz.

Hódítsd meg a nemzetközi
piacot online hirdetésekkel, légy sikeres az ország határain kívül is!

Ha webáruházaddal, vállalkozásoddal vagy szolgáltatásaiddal kinőtted az országot, segítünk új régiókban is elérni a potenciális vásárlóidat.

ROI alapon, előre kalkulálható módon megtervezzük és el is indítjuk nemzetközi piacra lépésedet. Egész Európában, sőt azon kívül is bízhatsz hirdetéskezelési szakértelmünkben, nemzetközi márkákon szerezett PPC tapasztaltunk nem fog cserben hagyni. Az új piacokban rejlő potenciált hatékonyan tesztelve el fogunk jutni vásárlóidhoz.

Hogyan dolgozunk?

Kampánystratégia kialakítása

A céljaidnak és hirdetésre szánt keretednek megfelelő egyedi kampánystratégiát dolgozunk ki neked.

Nem különálló hirdetésekben, hanem komplex hirdetési rendszerekben gondolkodunk, ahol az elemek egymásra épülnek, és lépésről-lépésre vezetik a felhasználót a konverzió felé. Vállalkozásod marketing tervéhez igazítjuk a kampánystratégiánkat, hogy a tartalom és az algoritmus közös erővel támogassa márkád sikerét az online térben.

Kreatívan keltjük fel a
figyelmet

Amikor a pontosan beállított hirdetések nem hozzák az elvárt teljesítményt, akkor A/B teszteléssel a tartalmat igazítjuk jobban a közönség ízléséhez.

A hirdetési fiók beállításain kívül a szövegírásban, arculattervezésben, fotózásban és videós tartalmak gyártásában is számíthatsz ránk. Marketing stratégiádat megtervezzük és az utolsó elemig el is készítjük hirdetéseidhez. Nem csak a fiókkezelési feladatokban segítünk, hanem a kreatív tartalom kivitelezésében is.

Rendszeres optimalizálás és riportálás

Az általunk futtatott hirdetési kampányokat folyamatosan vizsgáljuk, riportjainkban pedig nem csak számokat, hanem optimalizációs javaslatokat is találsz majd.

Hirdetéseinket az indulási szakaszban akár naponta több alkalommal, később pedig legalább heti rendszerességgel felülvizsgáljuk. A kisebb optimalizációs feladatokat azonnal kezeljük, hogy a lehető leghatékonyabban költsük el a ránk bízott hirdetési keretet.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

Mi történik a megkeresés után?

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

Szívesebben írnád le e-mailben?

Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

Inkább telefonálnál?

Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!