Social media menedzsment

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn – vagy bárhol, ahol szeretnéd! Az oldalak beállításától a tartalommenedzsmentig mi mindent elintézünk neked.

Facebook-, Instagram-, YouTube-, TikTok-, LinkedIn-, influenszermarketing-megoldások

Tartalommarketing: segítünk szórakoztató módon átadni márkád üzenetét

Ha velünk dolgozol, a célközönséged nem fog emlékezni arra, hogy látta a reklámod. Arra viszont emlékezni fog, hogy olvasott egy jó blogcikket, amelyben említettek, látott egy érdekes videót, ahol megjelentél, vagy meghallgatott egy izgalmas podcastot, amelyikben benne volt a márkád. Az igazán jó reklámok titka az, hogy nem reklámnak érzékeljük őket. Segítünk kreatív tartalommal megjelenni bármelyik kiszemelt social media platformon.

Integrált social media kommunikáció platformfüggetlenül, hatékonyságra optimalizálva

Nem csatornákban gondolkodunk, hanem célközönségekben, formátumokban és felhasználói útvonalakban

Lényegtelen, hogy hányan látják a hirdetéseidet. Az számít, hogy azok látják-e, akiknek szántad őket. A célközönség vizsgálata során gyakran jutunk arra a megállapításra, hogy nem egy adott platform használata a legfontosabb közös tulajdonsága a potenciális vásárlónak. A tartalomfogyasztási szokások viszont sokszor platformfüggetlenül megegyeznek. Social media marketingstratégiádat ezeket a fogyasztói szokásokat figyelembe véve tervezzük meg.

Social media menedzsment WEBBRANDING
Social media menedzsment WEBBRANDING

Social media fotózástól a komplett online videók gyártásáig – minden egy kézben

Egypontos kapcsolattartás: csak egy emberrel kell majd egyeztetned.

Ha mi ülnénk az ügyféloldalon, akkor elvárnánk azt, hogy a csapat, amelyik nekünk dolgozik, stratégiai szinten lássa át a projektet.

Taktikai szintű kérdésekről a nagy egész megértése nélkül ha nem is értelmetlen, de semmiképp sem hatékony beszélgetni. Ezért tartunk mindent egy kézben. Így egy fotó elkészítésének pillanatában már tudjuk a hozzá tartozó szöveg tartalmát, a platformot, ahol majd megjelenik, és a közönség összetételét, amelynek az algoritmus megmutatja majd.

Hogyan dolgozunk?

360 fokos social media menedzsment

A stratégiai tervezéstől a szövegíráson és vizuális megvalósításon át egészen a hirdetéskezelésig számíthatsz ránk.

Csak azzal kell majd foglalkoznod céged social media jelenléte kapcsán, amivel szeretnél. Ha ez megáll a stratégiai szintű egyeztetésnél és a riportok olvasásánál, akkor a többit elintézzük.

Átgondolt tartalomgyártás

Nemcsak a tervezésben, a kivitelezésben is bőven van tapasztalatunk. Már eleve olyan kreatív tartalmi ötleteket hozunk, amelyekről tudjuk, hogy jól megvalósíthatóak.

Csapatunk tagjai az elmúlt évek során számtalan fotózás és forgatás lebonyolításában vettek részt, kisebb és nagyobb költségvetésű projektekben egyaránt. Már a tervezőasztal előtt ülve tudjuk, hogy mi a realitás.

Folyamatos optimalizáció

A menedzsment során pontosan követjük a marketingstratégiában jóváhagyott irányokat, de közben figyeljük a környezet változásait is, és ha kell, reagálunk azokra.

A social media felületek működése folyamatosan változik és átalakul. A kommunikációd monitorozása során mindig jól látható, hogyan kell ezekre a változásokra reagálnia a márkádnak.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Social media menedzsment WEBBRANDING
Social media menedzsment WEBBRANDING