Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

Social media menedzsment

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn vagy bárhol ahol szeretnéd! Az oldalak beállításától a tartalom menedzsmentig mi mindent elintézünk Neked.

Facebook, Instagram, YouTube, TikTok,
Influencer marketing megoldások.

Tartalommarketing: segítünk szórakoztató módon átadni márkád üzenetét.

Ha velünk dolgozol a célközönséged nem fog emlékezni arra, hogy látta a reklámod. Arra viszont emlékezni fog, hogy olvasott egy jó blog cikket, amiben említettek, látott egy érdekes videót ahol megjelentél, vagy meghallgatott egy izgalmas podcastot amiben benne volt a márkád. Az igazán jó reklámok titka az, hogy nem reklámnak érzékeljük őket. Segítünk kreatív tartalommal megjelenni bármelyik kiszemelt social media platformon.

Integrált social media kommunikáció
platformfüggetlenül, hatékonyságra optimalizálva.

Nem csatornákban gondolkodunk, hanem célközönségekben, formátumokban és felhasználói útvonalakban.

Lényegtelen, hogy hányan látják a hirdetéseidet. Az számít, hogy azok látják-e akiknek szántad őket. A célközönség vizsgálata során gyakran jutunk arra a megállapításra, hogy nem egy adott platform használata a legfontosabb közös tulajdonsága a potenciális vásárlónak. A tartalomfogyasztási szokások viszont sokszor platformfüggetlenül megegyeznek. Social media marketing stratégiádat ezeket a fogyasztói szokásokat figyelembe véve tervezzük meg.

Social media fotózástól a
komplett online videók gyártásáig, minden egy kézben.

Egypontos kapcsolattartás: csak egy emberrel kell majd egyeztetned.

Ha mi ülnénk az ügyféloldalon, akkor elvárnánk azt, hogy a csapat, aki nekünk dolgozik stratégiai szinten lássa át a projektet. Taktikai szintű kérdésekről – a nagy egész megértése nélkül – ha nem is értelmetlen, de semmiképp sem hatékony beszélgetni. Ezért tartunk mindent egy kézben. Így egy fotó elkészítésének pillanatában már tudjuk a hozzá tartozó szöveg tartalmát, a platformot, ahol majd megjelenik, és a közönség összetételét, aminek az algoritmus megmutatja majd.

Hogyan dolgozunk?

360 fokos social media
management

A stratégiai tervezéstől a szövegíráson és vizuális megvalósításon át egészen a hirdetéskezelésig számíthatsz ránk.

Csak azzal kell majd foglalkoznod céged social media jelenléte kapcsán, amivel szeretnél. Ha ez megáll a stratégiai szintű egyeztetésnél és a riportok olvasásánál, akkor a többit elintézzük.

Átgondolt tartalomgyártás

Nem csak a tervezésben, a kivitelezésben is bőven van tapasztalatunk. Már eleve olyan kreatív tartalmi ötleteket hozunk, amelyekről tudjuk, hogy jól megvalósíthatóak.

Csapatunk tagjai az elmúlt évek során számtalan fotózás és forgatás lebonyolításában vettek részt, kisebb és nagyobb költségvetésű projektekben egyaránt. Már a tervezőasztal előtt ülve tudjuk, hogy mi a realitás.

Folyamatos optimalizáció

A menedzsment során pontosan követjük a marketing stratégiában jóváhagyott irányokat, de közben figyeljük a környezet változásait is, és ha kell, reagálunk azokra.

A social media felületek működése folyamatosan változik és átalakul. A kommunikációd monitorozása során mindig jól látható, hogyan kell ezekre a változásokra reagálnia márkádnak.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

Mi történik a megkeresés után?

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

Szívesebben írnád le e-mailben?

Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

Inkább telefonálnál?

Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!