Weboldal- & webshopfejlesztés

WordPress weboldal, WooCommerce webáruház, landing page, egyedi fejlesztések

Modern fejlesztői eszközökkel dolgozunk

A bemutatkozó oldalaktól a komplexebb webáruházrendszerekig mindent el tudunk készíteni neked.

Egy jó weboldal olyan, mint egy jó kirakat: informatív, meggyőző és könnyen átlátható.

Az online térben a weboldalad a legsokoldalúbb, és ezáltal a legfontosabb felületed. Az egyszerűnek tűnő oldalak mögött is segíthetik komplex megoldások a vállalkozásodat, és egy komplexnek ható webáruház is lehet fapados a motorháztető alatt. Utóbbit nem mi fogjuk elkészíteni neked. Modern, elegáns, hatékony webes felületeket viszont szívesen megvalósítunk.

Válj láthatóvá az online világban, ne hagyd márkádat eltűnni a konkurencia árnyékában!

Egyszerre vesszük figyelembe az igényeidet, az aktuális marketing- és dizájntrendeket és a mérhetőséget.

A felgyorsult fogyasztói társadalomban az első benyomás fontosabb, mint valaha: a felhasználók pillanatok alatt döntenek.

Fontos tehát, hogy akik találkoznak az oldaladdal, azok egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető és esztétikus rendszert lássanak. Mi a fejlesztés előtt kiemelt figyelmet fordítunk a weboldal UX- (felhasználóiélmény-) tervezésére. Ha ezzel megvagyunk, olyan WordPress felületeket hozunk létre, amelyek a marketingszempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.

Weboldal & webshop fejlesztés WEBBRANDING
Weboldal & webshop fejlesztés WEBBRANDING

Adatvezérelt SEO optimalizálás

Megérzések helyett bízz a számokban, ha az értékesítési céljaid támogatásáról van szó!

A WEBBRANDING csapatában kiemelt figyelmet fordítunk az általunk készített weboldalak technikai és tartalmi SEO-kialakítására.

A SEO optimalizálási és -mérési pontok bekötését is bízd szakértő csapatunkra, segítünk abban, hogy a Google organikus találati listájában az élmezőnybe kerülhess. Az egyszeri technikai beállításokon felül olyan tartalmi SEO-megoldásokkal is foglalkozunk, amelyekkel hosszú távon is eredményes lehetsz.

Hogyan dolgozunk?

Egyedi, reszponzív designt készítünk

Ha már rendelkezel saját arculattal, akkor megoldásainkat összhangba hozzuk ezzel az egységes megjelenés érdekében.

Amennyiben szükséges a meglévő arculat felfrissítése, vagy még nem rendelkezel arculattal, az sem okoz problémát, ezekben is számíthatsz ránk. Bárhol is tart pillanatnyilag vizuálisan a márkád, a vágyaidnak megfelelően átalakítjuk a megjelenésedet, közben mobilra optimalizáljuk, és a konverziót támogató módon tervezzük meg a szerkezetét.

A felhasználói élményre optimalizálunk

Modern weboldalainkat nemcsak a különböző eszközökre optimalizáljuk, hanem kiemelt figyelmet fordítunk a látogatókra is.

Weboldaladra érkezve a felhasználók egy gyors, könnyen kezelhető, logikusan felépített felületen találják majd magukat. A sikeres konverzióhoz vezető első lépés az, hogy a látogatók ne navigáljanak el a felületről. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a felhasználói élményre az általunk fejlesztett oldalaknál.

Komplett konverziós útvonalakat tervezünk

A látogatástól a vásárlásig vezető felhasználói utat is megtervezzük a weboldaladdal párhuzamosan.

A felhasználókat az online viselkedésük alapján különböző csoportokba soroljuk, és az egyes csoportok számára egyedi konverziós útvonalakat alakítunk ki. Ezek lehetővé teszik, hogy az egyes célközönségszegmensek felé személyre szabottan kommunikáljunk, ami csökkenti a lemorzsolódást, és növeli az elköteleződést.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Weboldal & webshop fejlesztés WEBBRANDING
Weboldal & webshop fejlesztés WEBBRANDING