Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

Weboldal & webshop fejlesztés

WordPress weboldal, WooCommerce webáruház, Landing page, Egyedi fejlesztések

Modern fejlesztői eszközökkel dolgozunk.

A bemutatkozó oldalaktól a komplexebb webáruház rendszerekig mindent el tudunk készíteni Neked.

Egy jó weboldal olyan, mint egy jó kirakat: informatív, meggyőző, és könnyen átlátható.

Az online térben a weboldalad a legsokoldalúbb, és ezáltal a legfontosabb felületed. Az egyszerűnek tűnő oldalak mögött is segíthetik komplex megoldások a vállalkozásodat, és egy komplexnek ható webáruház is lehet fapados a motorháztető alatt. Utóbbit nem mi fogjuk elkészíteni neked. Modern, elegáns, hatékony webes felületeket viszont szívesen megvalósítunk.

Válj láthatóvá az online
világban, ne hagyd márkádat eltűnni a konkurencia árnyékában!

Egyszerre vesszük figyelembe az igényeidet, az aktuális marketing és design trendeket, és a mérhetőséget.

A felgyorsult fogyasztói társadalomban az első benyomás fontosabb mint valaha, a felhasználók pillanatok alatt döntenek.

Fontos tehát, hogy akik találkoznak az oldaladdal egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető és esztétikus rendszert lássanak. Mi a fejlesztés előtt kiemelt figyelmet fordítunk a weboldal UX (felhasználói élmény) tervezésére. Ha ezzel megvagyunk, olyan WordPress felületeket hozunk létre, amik a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.

Adatvezérelt SEO optimalizálás

Megérzések helyett bízz a számokban, ha az értékesítési céljaid támogatásáról van szó!

A Webbranding csapatában kiemelt figyelmet fordítunk az általunk készített weboldalak technikai és tartalmi SEO kialakítására.

A SEO optimalizálási és mérési pontok bekötését is bízd szakértő csapatunkra, segítünk abban, hogy a Google organikus találati listában az élmezőnybe kerülhess. Az egyszeri technikai beállításokon felül olyan tartalmi SEO megoldásokkal is foglalkozunk, amelyekkel hosszútávon is eredményes lehetsz.

Hogyan dolgozunk?

Egyedi reszponzív designt készítünk

Ha már rendelkezel saját arculattal, akkor megoldásainkat összhangba hozzuk azzal az egységes megjelenés érdekében.

Amennyiben szükséges a meglévő arculat felfrissítése, vagy még nem rendelkezel arculattal, az sem okoz problémát, ezekben is számíthatsz ránk. Bárhol is tart pillanatnyilag vizuálisan a márkád, a vágyaidnak megfelelően átalakítjuk a megjelenésed, közben mobilra optimalizáljuk azt, és a konverziót támogató módon tervezzük meg a szerkezetét.

A felhasználói élményre optimalizálunk

Modern weboldalainkat nem csak a különböző eszközökre optimalizáljuk, hanem kiemelt figyelmet fordítunk a látogatókra is.

Weboldaladra érkezve a felhasználók egy gyors, könnyen kezelhető, logikusan felépített felületen találják majd magukat. A sikeres konverzióhoz vezető első lépés az, hogy a látogatók ne navigáljanak el a felületről. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a felhasználói élményre az általunk fejlesztett oldalaknál.

Komplett konverziós útvonalakat tervezünk

A látogatástól a vásárlásig vezető felhasználói utat is megtervezzük a weboldaladdal párhuzamosan.

A felhasználókat az online viselkedésük alapján különböző csoportokba soroljuk, és az egyes csoportok számára egyedi konverziós útvonalakat alakítunk ki. Ezek lehetővé teszik, hogy az egyes célközönség szegmensek számára személyre szabott módon kommunikáljunk, ami csökkenti a lemorzsolódást és növeli az elköteleződést.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

Mi történik a megkeresés után?

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

Szívesebben írnád le e-mailben?

Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

Inkább telefonálnál?

Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!