Marketingstratégia

Segítünk elhelyezni vállalkozásodat az online térben. A jól kialakított stratégia segítségével sikeresen érheted el ügyfélkörödet az online csatornáidon.

A hiteles kommunikáció egy jó marketingstratégiával kezdődik.

Vállalkozásod online kommunikációs céljainak eléréséhez először tudnod kell: kit, mikor, hol és hogyan tudsz elérni.

A pénzégetés ellen logikusan felépített marketingfolyamatokkal tehetsz a legtöbbet. A WEBBRANDINGnél ebben is a segítségedre leszünk.

Az internetet a hirdetők és hirdetések mozgatják, te is elkerülhetetlenül találkozol velük napi szinten. Pont ezért talán azt is gondolod, hogy átlátod ezt a gyorsan változó és fejlődő iparágat. De vajon mennyire vagy naprakész? Egy jól átgondolt, profi stratégiával a kezedben nem kell feltenned magadnak ezt a kérdést, és abban is biztos lehetsz, hogy nem pazarlod felesleges hirdetésekre vállalkozásod erőforrásait.

Adatvezérelt marketingstratégiával juttatjuk mérhető versenyelőnyhöz vállalkozásodat.

Kutatunk, elemzünk és mérünk, hogy a végeredmény egy logikus és átgondolt kommunikációs stratégia legyen, amely profitábilis.

Mindegy, milyen iparágról van szó, a piacvezető pozíció megszerzésében egyre jelentősebb szerepe van a technikai megoldásoknak.

Ha sikeres akarsz lenni az online térben, akkor marketingedben a kreatív gondolatok mellett a profi hirdetéstechnikai eszközöknek is helyet kell szorítanod. Mi nemcsak mérni fogjuk a social media csatornáid és az online hirdetéseid eredményeit, hanem értelmezve azokat folyamatosan optimalizáljuk is a kampányaidat a KPI-ok elérése érdekében.

Marketingstratégia WEBBRANDING
Marketingstratégia WEBBRANDING

A konverzió maximalizálása érdekében komplex marketing funnelt tervezünk.

Különálló hirdetések helyett összetett customer journey-t tervezünk, így több felületen is találkozik veled a közönséged, ezzel is növelve a sikeres konverziók arányát.

Logikus rendszerbe szervezve egy olyan felhasználói utat tervezünk, ahol a felhasználó viselkedéséhez igazított megjelenésekkel lépésről lépésre tereljük a vásárlás felé a fogyasztót.

Erre azért van szükség, mert a vásárlásainkat jellemzően csak azután hajtjuk végre, hogy több hirdetéssel találkoztunk. A klasszikus konverziós tölcsért követve a találkozás pillanatától – a meggyőzésen át – lépcsőfokonként vezetjük el a felhasználót a vásárlásig.

Hogyan dolgozunk?

Konzultáció

A közös munka mindig egy konzultációval kezdődik, ahol részletesen is megismerkedünk a céljaiddal.

Ezeken a beszélgetéseken a nálad meglévő piac- és márkaismeret mellé odatesszük a mi szakmai tudásunkat. A végeredmény egy pontos brief lesz.

Tervezés

A konzultáció során közösen összerakott, pontos célok mentén elkészítjük az egyedi marketingstratégiádat.

Az elkészült tervet prezentáljuk, és ha szükséges, a visszajelzések alapján tovább finomítjuk.

Kivitelezés és optimalizálás

A stratégia jóváhagyása után belevágunk a megvalósításba, amelynek az eredményességét folyamatosan vizsgáljuk az előre meghatározott KPI-ok mentén.

A futó kampányokat figyeljük, és menet közben is optimalizáljuk. Rendszeres riportjainkban pedig a számok mellett érthető javaslatokat is találsz majd.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Marketingstratégia WEBBRANDING
Marketingstratégia WEBBRANDING