Keresőoptimalizálás (SEO)

Segítünk a technikai és tartalmi keresőoptimalizálásban is, hogy a találati lista elején jelenj meg, így növelve organikus elérésedet.

Segítünk konkurenseid elé kerülni a Google kereső találati listájában!

A keresőoptimalizálás segítségével maximalizálhatod a Google találatokból érkező látogatóid számát, megelőzve a konkurenseid weboldalait.

Bármilyen vállalkozást is üzemeltetsz, a Google keresőjének találati listájában elfoglalt pozíciódnak döntő szerepe van a sikeredben. Nem mindegy, hogy célközönséged tagjai már az első oldalon találkoznak-e webáruházad termékeivel vagy kínált szolgáltatásaiddal. Hirdetéskezelési és SEO-megoldásainkkal segítünk, hogy ne szorulj hátra.

A keresőoptimalizálás segítségével organikusan is megtalálnak a vásárlóid

SEO-szolgáltatásaink segíteni fognak, hogy hirdetések nélkül is előre kerülj a Google találati listájában

A SEO optimalizálás segítségével csökkentheted az elköltött hirdetési keretedet. A jobb találati pozícióból származó organikus kattintások mellett az oldalad relevanciája is megnövekszik, így a hirdetésből érkező felhasználók után fizetendő CPC-költséged is csökkeni fog.

Keresőoptimalizálás (SEO) WEBBRANDING
Keresőoptimalizálás (SEO) WEBBRANDING

Komplex SEO-megoldásokban gondolkodunk, a technikai feladatok mellett a tartalmi megoldásokban is számíthatsz ránk

Keresőoptimalizálási megoldásainkat kérheted egy komplett rendszer részeként is

SEO szemléletű webfejlesztésünk mellé kérhetsz marketingstratégiát, hirdetéskezelést, arculattervezést, social media managementet és kreatív tartalomkészítést is. Egymásra épülő, összetett megoldásainkkal komplex problémákat is képesek vagyunk megoldani. Ráadásul így neked sem kell különböző alvállalkozókkal bajlódnod, minden egy kézben lesz.

Hogyan dolgozunk?

Kulcsszókutatás

Kutatásokra, számosítható eredményekre építve állítjuk össze a vállalkozásod számára releváns kulcsszavak listáját, amelyet havonta frissítünk, kiegészítünk.

A kulcsszókutatás segítségével már a marketingtevékenységed indulása előtt képet kapunk arról, hogy mire keres a célközönséged. Ezek alapján állítjuk össze azt a kulcsszólistát, amelyre optimalizáljuk a felületeidet. Az online jelenléted sokkal sikeresebb lesz akkor, ha tudod, milyen kifejezésekre kattintanak a célcsoportod tagjai, és azokat milyen releváns kiegészítő és helyettesítő fogalmakkal érdemes megtámogatnod.

SEO-tartalomírás

Azon túl, hogy a vállalkozásod számára releváns kulcsszavakra optimalizáljuk a felületeidet, rendszeresen írt, friss SEO-szövegekben is számíthatsz ránk.

Webhelyed SEO-értékét nagyban meghatározó tényező az oldalon látható szöveges tartalom. Ennek egyszerre kell kiszolgálnia a felhasználókat és a Google keresőmotorját is. Míg a felhasználóknak világosan megfogalmazott, könnyen érthető, átlátható tartalomra van szüksége, addig a kereső számára a megjelenített kulcsszavak, azok kapcsolata és az oldal relevanciája lesz a fontos. Utóbbi rendszeresen gyártott, friss SEO-szövegekkel támogatható jól.

Technikai SEO

SEO-auditunk során feltérképezzük weboldalad hiányosságait, ha kell, módosítjuk a szerkezetét, maximalizáljuk a gyorsaságát, és minden szükséges javítást elvégzünk a WordPress keretrendszerben.

A technikai SEO optimalizálás egyszerre javítja a felhasználói élményt és a hatékony együttműködést a keresőmotorral. Ezekkel nagyban befolyásolhatod weboldalad organikus teljesítményét, így érve el jobb helyet a Google kereső találati listájában, és alacsonyabb lemorzsolódást a felhasználók körében. Ha pedig még jobban szeretnéd az igényekhez igazítani felületeidet, akkor UX-/UI-eszközökkel tovább fokozhatod a hatást.

Portfóliónk

Mindig azon vagyunk, hogy kreatívat, mérhetőt és persze maradandót alkossunk. Íme néhány korábbi munkánk.
Keresőoptimalizálás (SEO) WEBBRANDING
Keresőoptimalizálás (SEO) WEBBRANDING