Innovatív, kreatív, adatalapú, fullszerviz megoldásokban gondolkodunk, amikkel közelebb hozzuk a márkádat a célcsoportodhoz!

Kapcsolat:

Keresőoptimalizálás (SEO)

Segítünk a technikai és tartalmi keresőoptimalizálásban is, hogy a találati lista elején jelenj meg, így növelve organikus elérésed.

Segítünk konkurenseid elé kerülni
a Google kereső találati listájában!

A keresőoptimalizálás segítségével maximalizálhatod a Google találatokból érkező látogatóid számát, megelőzve a konkurenseid weboldalait.

Bármilyen vállalkozást is üzemeltetsz, a Google keresőjének találati listájában elfoglalt pozíciódnak döntő szerepe van a sikeredben. Nem mindegy, hogy célközönséged tagjai már az első oldalon találkoznak-e webáruházad termékeivel, vagy kínált szolgáltatásaiddal. Hirdetéskezelési és SEO megoldásainkkal segítünk, hogy ne szorulj hátra.

A keresőoptimalizálás segítségével organikusan
is megtalálnak a vásárlóid.

SEO szolgáltatásaink segíteni fognak, hogy hirdetések nélkül is előre kerülj a Google találati listájában.

A SEO optimalizálás segítségével csökkentheted az elköltött hirdetési keretedet. A jobb találati pozícióból származó organikus kattintások mellett az oldalad relevanciája is megnövekszik, így a hirdetésből érkező felhasználók után fizetendő CPC költséged is csökkeni fog.

Komplex SEO megoldásokban gondolkodunk,
a technikai feladatok mellett a tartalmi megoldásokban is számíthatsz ránk.

Keresőoptimalizálási megoldásainkat kérheted egy komplett rendszer részeként is.

SEO szemléletű webfejlesztésünk mellé kérhetsz marketing stratégiát, hirdetéskezelést, arculattervezést, social media managementet, és kreatív tartalomkészítést is. Egymásra épülő, összetett megoldásainkkal komplex problémákat is képesek vagyunk megoldani. Ráadásul így neked sem kell különböző alvállalkozókkal bajlódnod, minden egy kézben lesz.

Hogyan dolgozunk?

Kulcsszókutatás

Kutatásokra, számosítható eredményekre építve állítjuk össze a vállalkozásod számára releváns kulcsszavak listáját, amit havonta frissítünk, kiegészítünk.

A kulcsszókutatás segítségével már a marketing tevékenységed indulása előtt képet kapunk arról, hogy mire keres a célközönséged. Ezek alapján állítjuk össze azt a kulcsszólistát, amire optimalizáljuk a felületeidet. Az online jelenléted sokkal sikeresebb lesz akkor, ha tudod milyen kifejezésekre kattintanak a célcsoportod tagjai, és azokat milyen releváns kiegészítő és helyettesítő fogalmakkal érdemes megtámogatnod.

SEO tartalomírás

Azon túl, hogy a vállalkozásod számára releváns kulcsszavakra optimalizáljuk a felületeidet, rendszeresen írt, friss SEO szövegekben is számíthatsz ránk.

Webhelyed SEO értékét nagyban meghatározó tényező az oldalon látható szöveges tartalom. Ennek egyszerre kell kiszolgálnia a felhasználókat és a Google keresőmotorját is. Míg a felhasználóknak világosan megfogalmazott, könnyen érthető, átlátható tartalomra van szüksége, addig a kereső számára a megjelenített kulcsszavak, azok kapcsolata, és az oldal relevanciája lesz a fontos. Utóbbi rendszeresen gyártott, friss SEO szövegekkel támogatható jól.

Technikai SEO

SEO auditunk során feltérképezzük weboldalad hiányosságait, ha kell módosítjuk a szerkezetét, maximalizáljuk a gyorsaságát, és minden szükséges javítást elvégzünk WordPress keretrendszerben.

A technikai SEO optimalizálás egyszerre javítja a felhasználói élményt és a keresőmotorral történő hatékony együttműködést. Ezekkel nagyban befolyásolhatod weboldalad organikus teljesítményét, így érve el jobb helyet a Google kereső találati listájában, és alacsonyabb lemorzsolódást a felhasználók körében. Ha pedig még jobban szeretnéd az igényekhez igazítani felületeidet, akkor UX/UI eszközökkel tovább fokozhatod a hatást.

Referenciáink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan jelentkezünk!

Mi történik a megkeresés után?

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és egy munkanapon belül jelentkezni fogunk egy telefonos vagy online megbeszélés időponttal.

Szívesebben írnád le e-mailben?

Ha részletesebb elképzeléseid vannak, és nem szeretnél a kapcsolat formmal bajlódni, vagy már kidolgozott anyagot is csatolnál, küldd el nekünk e-mailben a hello@webbranding.hu-ra!

Inkább telefonálnál?

Munkaidőben a +36 30 298 2402-es telefonszámon elérhetőek vagyunk. Ha éppen nem vesszük fel a telefont, valószínüleg meetingen vagyunk. Ez esetben hagyj egy rövid üzenetet, és visszahívunk!